Саме 16 травня 1994 року засновник ВІДІ Віталій Джуринський зареєстрував своє перше підприємство, яке мало назву ПП «Пріус».

За 24 роки історії ми виросли від невеликого підприємства до масштабів лідера роздрібного автомобільного ринку. Усі ці роки і зараз ми прагнемо надати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу, так як довіра споживачів – найбільша цінність для нас.

«Аби бути успішними і надалі, нам потрібно переосмислити на цьому ринку самих себе. Донедавна ми усвідомлювали себе як мережа дилерських центрів, що представляють 16 відомих автомобільних та мотобрендів провідних автомобільних столиць світу, близько 100 автомобілів на тест-драйві тощо. Але в якийсь момент  ми почали мислити по-іншому: насамперед,  ВІДІ – це майже 70 тис. клієнтів, які нам довіряють»– говорить заступник Голови Наглядової ради ВІДІ Олег Джуринський.

Цей день став визначним не лише для компанії та її засновників, а й для 59 працівників ВІДІ, яких було відзначено Золотим Знаком ВІДІ за 10 років бездоганної роботи у компанії. Ці люди – справжній кістяк команди ВІДІ, вони прийшли у компанію ще у 2007-08х роках, на піку зростання автомобільного ринку, пережили з нами дві масштабні кризи – у 2009 та 2014-15х, вони – честь та гордість VIDI.

На сьогодні ВІДІ – це провідний роздрібний автомобільний оператор, що обслуговує близько 70 тис. клієнтів у власній мережі дилерських центрів у Києві та Одесі, у яких представлено 16 світових авто- та мотобрендів. Це повний комплекс послуг, що містить тест-драйв, придбання автомобіля, страхування, лізинг, кредит, trade-in (обмін автомобіля з пробігом на новий з доплатою різниці вартості), офіційний сервіс, аксесуари та запчастини.

Ставайте частиною дружньої сім’ї ВІДІ та робіть історію разом з нами!